Hieronder vind je
een overzicht van alle online cursussen.

Gratis mini-cursus ademhaling


In deze gratis mini-cursus ademhaling gaan we aan de slag met verschillende ademhalingsoefeningen (technisch, gestructureerd, intuïtief, bodyscan). Op die manier kan je ervaren welke manier van ademen je ontspant en wat bij je past.

Slaap je slecht in? Wordt je vaak wakker in de nacht? Voel je je onrustig? Of wil je gewoon meer verbinding met jezelf? Dan kan je met deze gratis mini-cursus al aan de slag gaan.

"Gevoelig en ook Gelukkig" online cursus


In dit traject leer je hoe om te gaan met je gevoelens als een talent door zowel je denken, je gevoel als je adem te gebruiken. Hierdoor versterk je de verbinding met jezelf/je lichaam, je gaat samenwerken met jezelf en je bewustzijn vergroot. Je krijgt uitleg, inspiratie, oefeningen en tools voor pijnlijke gevoelens, je kritische gedachten en een moeilijk relatie met je lichaam. Zo kan je actief aan de slag gaan met je innerlijke en werken naar meer aangename gevoelens en plezier. Het traject is 1 jaar toegankelijk en je krijgt alle updates.

Meer informatie
voor cli├źnten

Focussen - niveau 1 - online live cursus


Focusing is een ervaringsgerichte methodiek waardoor een natuurlijk proces in werking wordt zet. Via een 6-tal logische stappen ga je de samenwerking tussen je lichaam en je denken bewust aan. Er ontstaat een veilig ruimte in jezelf. Door je manier van aandacht ontstaat er een dieper weten en kan verandering (shift) optreden.

De volgende live online cursus gaat door op -- binnenkort meer nieuws.

Inschrijven